De partners van Poldervaren.nl voor sloep- en bootverhuur in Amsterdam

Hieronder vindt u een overzicht van al onze partners in Amsterdam.
U kunt ook via de kaart meteen zien waar onze partners zijn gehuisvest.

Hoe is het weer?

Kijk hiernaast voor het weer tijdens uw onvergetelijke dag op het water.

[put_wpgm id=14]

Puur Amsterdam

Welkom bij Puur Amsterdam!

Een vaartocht per sloep is een van de mooiste manieren om Amsterdam te bewonderen. Varen in de open lucht en het beste contact met de stad. Wij beschikken over een uitgebreid bestand sloepen met een capaciteit tot wel 40 personen. En van alle gemakken voorzien, zoals muziekinstallatie en toilet.

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 020 626 00 16
E: info@puuramsterdam.nl

Wake out

Welkom bij Wake out!

Een sloep huren in Amsterdam voor evenementen zoals Sail 2015, de Gaypride ofwel de Amsterdam Canal Parade “de bekendste botenparade van Amsterdam”, een verjaardag, een bedrijfsuitje, Koninginnedag of gewoon zomaar doe je via Wake-Out.

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 06 52 41 75 06  –  06 44 65 87 43 
E: info@wake-out.nl

Ivanfrank

Welkom bij Ivan Frank!

De Sloep Ivan Frank is een mooie klassieke reddingsloep. Banken met kussens rondom. Niet veel loopruimte. Als een van de weinige sloepen van Amsterdam vaart de Ivan Frank met diesel. Stoere sloep met veel uitstraling. Te huur vanaf 1.5 uur.

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 06  23 18 10 00
E: info@ivanfrank.nl

Varen buiten Amsterdam

Welkom bij varen buiten Amsterdam!

Varen met een sloepje van ons is gemakkelijk (je hebt geen vaarbewijs nodig) en geeft ruime keus. Je kan op de Vinkeveense Plassen blijven, zwemmen, picknicken. Er zijn ook verschillende routes die je kunt ontdekken; de één midden in de natuur of bijvoorbeeld naar Amsterdam. Zijn er kinderen bij? Neem dan de Ontdekton mee en heb oog voor al het bijzonders dat de natuur te bieden heeft.

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 0294 28 14 26
E: kantoor@winkeloord.nl

Sloep delen

Welkom bij sloep delen.nl!

Huur een sloep en ervaar Amsterdam op unieke wijze. Vaar zelf met een boot door de Amsterdamse grachten en geniet van de vrijheid en het schitterende uitzicht. Bij Sloepdelen is een boot huren heel makkelijk en zo geregeld.

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 020 419 10 07
E: amsterdam@sloepdelen.nl

Bootje huren in Amsterdam – Boats4rent

Welkom bij bootje huren in Amsterdam!

Wil je een bootje / sloep huren in Amsterdam om gezellig met vrienden of familie door de grachten te varen? Boats4rent is een bootverhuur bedrijf met leuke bootjes waarmee je zelf over de Amsterdamse grachten mag varen.

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 06 26 32 64 20
E: info@boats4rent.nl

Mokum bootverhuur

Welkom bij Mokum Bootverhuur!

Neem je vrienden of familie mee voor een ongedwongen tocht door de Amsterdamse grachten, aan boord van een MokumBoot sloep die je zelf kunt varen. Onze sloepen zijn geschikt voor 8 personen, elektrisch en dus fluisterstil, en laten zich makkelijk sturen. Geen ervaring is geen probleem. Kies een verhuurlocatie bij je in de buurt en stap vanmiddag nog aan boord!

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 020 210 57 00
E: info@mokumbootverhuur.nl

Sloepvrienden

Welkom bij Sloepvrienden!

De sloep is fluisterstil door de elektrische motor. Ideaal voor het varen met een groep. U kunt maximaal genieten van alles wat Amsterdam u te bieden heeft. De sloep is gekeurd voor voor maximaal 43 personen maar 35 personen is comfortabeler.

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 020 210 10 99
E:

Boot huren bij Boaty

Welkom bij Boaty!

Met ingang van 01 april 2009 kunt u bij ons een luxe en comfortabele sloep huren. Voor het huren van deze sloep is geen vaarbewijs benodigd. Wel bedraagt de minimumleeftijd 21 jaar.

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 06 27 14 94 93
E: info@boaty.nl

Sloep huren Amsterdam

Welkom Sloep huren Amsterdam!

Sloep huren in Amsterdam voor 1 tot 43 personen? Met schipper of zelf varen? Op deze site vind je alle informatie voor het huren van een sloep in Amsterdam. Stuur ons een mail met jouw vragen en wensen en wij reageren binnen 24 uur.

Meer informatie »

Contactgegevens:

T: 06 34941150
E: info@sloephurenamsterdam.nl