Ook partner+ worden van Poldervaren.nl?

Heeft u een bootverhuurbedrijf of verzorgt u vaararrangementen voor gezelschappen? Wilt u meebouwen aan onze passie voor genieten op het water? Wordt dan partner+ van Poldervaren.nl en maak deel uit van onze “community”.  Samen zorgen we ervoor dat iedereen die een dagje wilt varen in een sloep, tuindersvlet, fluisterboot of een ander bootje een onvergetelijke dag krijgt bezorgd op het water of zelfs met een overnachting erbij!

Niet langer meer zoeken maar overzichtelijk terug te vinden per provincie of op onze landkaart; een boot huren daar waar jij bent en daar waar jij wilt varen!

Wat willen we bereiken?

  • meer boekingen door optimale vindbaarheid
  • “the place to be” voor een dagje genieten van de omgeving, de vrijheid en elkaar en dat allemaal op het water in een knusse boot.
  • het creëren van een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van sloepen, fluisterbootjes, tuindersvletten en overige (kleine) boten anders dan via een commerciële advertentie website. We delen een passie en de boot faciliteert daarin!

 

–  Dat is onze investering en daar gaan we voor! doet u mee? –

Wilt u meer weten? bel ons gerust of vul het formulier in. Wij zijn bereikbaar op 06-25 33 89 26 en staan u graag te woord!

Poldervaren –  Uw Polderpartner

[gravityform id=2 title=false description=false ajax=true]